Koop de ultieme Jaguar XJ op Marktplaats

Zoals het heurt op een topsedan is deze Jaguar XJL uitgevoerd in stemmig zwart. De chromen velgen zijn net iets minder subtiel, maar de Jag kan het hebben. In het interieur is het ook geen saaie boel. Hier is het beige leer wat de klok slaat, afgewisseld met grijsbruin leer.

Volgens de advertentie is dit “de nummer 1 Luxe VIP Bolide SuperCar”. Blijkbaar heeft het 10-jarige zoontje van de verkoper ook wat input gehad. Wij zouden misschien wat andere termen gebruiken, maar eerlijk is eerlijk: het is wel een gave bak.Op Marktplaats vonden we een Jaguar XJ die extra interessant is. Dit is namelijk de absolute topversie. Het betreft een XJL, die is voorzien van de V8 met supercharger. Dit is de Jaguar XJ die je kiest als je gereden wilt worden en geld geen rol speelt. In Nederland is dit een uiterst zeldzame verschijning.

Iedereen die shopt in de topklasse gaat blindelings voor een Duitser. Als het geen S-klasse is, dan wel een 7 Serie of een A8. Dat is zonde, want iedereen ging voorbij aan de Jaguar XJ. Die moet het objectief gezien misschien afleggen tegen een S-klasse, maar het is wél een hele gave auto. Al was het alleen maar vanwege het prachtige design van Ian Callum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

911 Carrera Panamericana is de volgende sportkever

De basis van de Carrera Panamericana is de 911 Carrera S Cabriolet. De auto is gespoten in Gentiaanblauw. Net als…

Enorme stijging populariteit jonge occasions

Stijging populariteit jonge occasions Op Marktplaats is er namelijk dit jaar (januari 2022 tot september 2022) ruim 37% méér geklikt…