911 Carrera Panamericana is de volgende sportkever

De basis van de Carrera Panamericana is de 911 Carrera S Cabriolet. De auto is gespoten in Gentiaanblauw. Net als de auto in 1952 zijn de velgen in kleur meegespoten met een grijze binnenzijde. De velgen zijn voor 20 inch en achter meten ze 21 inch.

Boxster dak
Het is een Carrera S, maar de remmen zijn zwart uitgevoerd (dat is normaal gesproken rood). Ook is er een witte ronde cirkel met daarin het nummer ’11’. Leuk detail: de verticale spijlen op de motorkap zijn in het wit gespoten, wederom net als de 356 van weleer.Nog voordat de facelift van de Porsche 911 eraan komt, lanceert Porsche nog even snel een paar modellen. De 911 GT3 RS is net gelanceerd, gisteren is de 911 Carrera T onthuld en vandaag is het de beurt aan de Porsche 911 Carrera Panamericana.

Dat is een speciale editie om de 70 jarige verjaardag te vieren van een belangrijk feit. Toen deed er namelijk een Porsche 356S Cabriolet mee aan de Carrera Panamericana. Reden voldoende voor Porsche Latin America & Mexico om eens even groots uit te pakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Koop de ultieme Jaguar XJ op Marktplaats

Zoals het heurt op een topsedan is deze Jaguar XJL uitgevoerd in stemmig zwart. De chromen velgen zijn net iets…

Enorme stijging populariteit jonge occasions

Stijging populariteit jonge occasions Op Marktplaats is er namelijk dit jaar (januari 2022 tot september 2022) ruim 37% méér geklikt…