911 Carrera Panamericana is de volgende sportkever

De basis van de Carrera Panamericana is de 911 Carrera S Cabriolet. De auto is gespoten in Gentiaanblauw. Net als de auto in 1952 zijn de velgen in kleur meegespoten met een grijze binnenzijde. De velgen zijn voor 20 inch en achter meten ze 21 inch.

Boxster dak
Het is een Carrera S, maar de remmen zijn zwart uitgevoerd (dat is normaal gesproken rood). Ook is er een witte ronde cirkel met daarin het nummer ’11’. Leuk detail: de verticale spijlen op de motorkap zijn in het wit gespoten, wederom net als de 356 van weleer.Nog voordat de facelift van de Porsche 911 eraan komt, lanceert Porsche nog even snel een paar modellen. De 911 GT3 RS is net gelanceerd, gisteren is de 911 Carrera T onthuld en vandaag is het de beurt aan de Porsche 911 Carrera Panamericana.

Dat is een speciale editie om de 70 jarige verjaardag te vieren van een belangrijk feit. Toen deed er namelijk een Porsche 356S Cabriolet mee aan de Carrera Panamericana. Reden voldoende voor Porsche Latin America & Mexico om eens even groots uit te pakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Rebellease.nl: Jouw Partner voor Flexibele Autolease

In een tijdperk waarin mobiliteit en flexibiliteit centraal staan, is autolease een populaire keuze geworden voor veel mensen. Of het…

XPEL folie specialist: Absolute Motors heeft je gedekt!

Bent u het beu om lelijke krassen en verfchips op uw geliefde voertuig te zien? Wilt u die onberispelijke afwerking…

Alles over Supershortlease: Flexibel leasen voor korte termijn

Of u nu een bedrijfseigenaar bent die een tijdelijk voertuig nodig heeft of een particulier bent die op zoek is…

Supershortlease: De perfecte oplossing voor flexibel zakelijk autorijden

Met het groeiende aantal bedrijven dat autorijden als een noodzakelijk onderdeel van hun bedrijfssysteem ziet, wordt het steeds populairder om…